Om Oss

Ibraborg.com är en gratis resurs för människor som vill lära sig laga mat eller bara älskar att spendera tid i köket, men som också behöver rätt typ av apparater och utrustning för att få jobbet gjort. Vårt team består av erfarna kockar, kockar och hembakare som vet vad som fungerar och vad som inte gör det.

Vad är vårt mål? Vi syftar till att hjälpa människor som funderar på att bli hemkockar i ett försök att spara pengar och leva en hälsosam livsstil, och vi strävar efter att erbjuda dem tillförlitlig och välutforskad information när det gäller allt från hur man väljer en elektrisk rökare till vad du kan gör för att få ut mesta möjliga av en våfflaproducent.

Vi älskar att hjälpa människor att spara så mycket tid som möjligt (tillsammans med lite huvudvärk) när de gör det bästa köpet för deras behov och budgetar. Vi försöker alltid förenkla terminologin, komplexiteten och jargongen som vissa tillverkningsmärken använder i sina marknadsföringsmaterial. Vi vill hjälpa konsumenterna att ta det bästa köpbeslutet så att de kan börja leva ett hälsosamt liv.

Allas upplevelse i köket kan förbättras, och vi vill göra det så problemfritt som möjligt. Vi vill göra din matlagningsupplevelse en glädje.