Vi presenterar inte detta har spökt någon till en oändlig lojalitet mot våra specifika val i stil, men vi vill inte heller se någon gå på fel väg, så att säga, ur vårt personliga perspektiv.

Vilka saker kallades antitrender 2021?

Om du är säker på att du redan vet vad du ska undvika är det rättvist och vi önskar dig det bästa. Men om du tror att du kan använda förvarning eller ytterligare råd är vi här för dig.

Dessa är de värsta Anti-Trends 2021, den mest giftiga hemlocken till ens garderob, som vi kan komma på. Tänk på att inte alla håller med om vårt perspektiv här, vilket är exakt varför det är värdefullt. Dessa så kallade “trender” har rapporterats även i några få ansedda publikationer. Vi är här för att berätta för oss att enligt vår ödmjuka åsikt spenderas dina pengar bäst någon annanstans. Istället för att riskera din bild, undvik dessa alternativ och spara dig både risken och potentiell huvudvärk.

Antitrend nummer ett: Hus tofflor offentligt

Vi är osäkra på om det här är bokstavligen något slags skämt, men det har rapporterats att tofflor snart kommer att hitta sig ut ur sovrummet och badrummet och ut på allmänna gator. Detta motiverar knappt ett argument. Låt oss anta att du inte försöker ta ett professionellt utseende. Skulle du fortfarande inte ha det bättre i ett par Nike eller bekväma espadriller om du vill ha komfort? Människor kan bokstavligen börja ifrågasätta din mentala hälsa eller fråga om du försöker utföra en liveuppspelning av Bill Murray-klassikern Groundhog Day.

Antitrend nummer två: Din pojkväns kostymjacka

Nej, vi säger inte att din pojkvän ska ha en kamisol på jobbet istället. TheTrendSpotter spionerade nyligen vad den kallade en “ultramodern” och “80-inspirerad” stil av kvinnor som tar på sig sina pojkväns överdimensionerade affärsjackor som ett modeuttalande. Okej, den här kan vi förstå. Det har en nästan alternativ pop-punk som påminner om det och kan avge någon feministisk trohet.

Låt oss dock bara fråga oss själva: “Är det verkligen värt det?” Pop-punk-estetiken har nostalgiska föreningar av en berusad natt ute på staden, och om så är fallet, varför har du det i dagsljus, på väg till livsmedelsbutiken eller för att skicka in dina skatter? Det ser bara besvärligt ut som ett vardagligt garderobval, och det är en av de tillfällen där det visuella upproret kanske byter ut med att vara en rimlig person.

Antitrend nummer tre: utsmyckade jackor

Oavsett om det är paljetter eller en rad patchar, tycker vi att den här stilen är helt kitsch och obehaglig. Det värsta är att det inte bara tenderar att se billigt ut utan det är också motsatsen till en tidlös garderob. För din plånbok och ditt förnuft, gå med en liten svart klänning eller modern crop top istället. Det kan kännas som ett tråkigt alternativ, men i verkligheten kommer du att uttrycka något om din personlighet för världen på ett diskret och raffinerat sätt när du bär en.

Antitrend nummer fyra: Tryckt midikjol

Gör den så vild eller så enkel som du vill, stylingen runt en tryckt midikjol ger dig oändliga alternativ. De är varken lika “modiga” som de var ungefär fem år eller helt naff – den tryckta midi har nått en söt plats där det har blivit en oväntad men pålitlig häftklammer i många garderober.

Antitrend nummer fem: alla en färg

Där utskriftskollisioner och knepiga stylingidéer kan förändras som vinden (för att inte tala om det är ganska svårt att få “rätt”) skulle jag säga att det är smickrande att alltid ha en tonal eller topp-till-tå färgdräkt och alltid fungerar. Du kan bli ljus och vacker eller neutral och sofistikerad – antingen är det enkelt att montera och du kommer att känna dig trygg, lovar. För mig nästa år handlar det om nyanser av rosa och orange.