Det verkar som att det nästan varje dag finns en ny skönhetsprodukt som slår ut på marknaden: nya ögonskuggspaletter, en ny läppstiftformel och fundament i massor. Skönhetsindustrin bryter ständigt ut produkter som vi, den skönhetsbesatta, äter upp med glädje.

När branschen blir mer mättad med produkter letar företagen efter nya sätt att tilltala kunder, och det bästa sättet att göra det är att släppa produkter som vi aldrig har sett förut. Innovation är alltid en bra sak, och eftersom fler företag kämpar för vår uppmärksamhet är det viktigt att producera nya produkter med olika fördelar, leverans och förpackning.

Eftersom jag är den skönhetsjunkie jag letar alltid efter den mest intressanta nya produkten på marknaden och hur den jämförs med de produkter vi redan känner till och älskar. Jag har sammanställt de fem bästa skönhetsinnovationerna vi såg 2021 så att du också kan prova något nytt och spännande!

Rose Deep Hydration Oil-Infused Serum

När det här tillskottet till Fresh Rose hudvårdslinjen kom till scenen under våren blev jag fascinerad. Ett flytande serum infunderat med olja? Hur fungerade det och vad gjorde det? Detta är ett serum som du tappar i dina händer (det har en vattenkonsistens) och trycker in i huden. Serumet ger 24 timmars återfuktning för att ge dig daggig och fyllig hud. Vatten / olja-formeln är intressant eftersom du har två faser som blandas för att hydrera. Du kan också använda den morgon eller kväll, så det är det perfekta tillskottet till din hudvårdsrutin, oavsett tid på dagen.

Corrale-plattång

Om du inte har hört är Dyson inte din mammas vakuummärke längre – de gör våra nya favorit hårverktyg nu! Du vet om hårtork och Air Wrap men 2021 släppte Dyson en trådlös plattång … ja, trådlös. Har du någonsin velat räta ut håret när du inte har ett zoomkamera utan kamera? Nu kan du! Plattången har en böjande kopparplatta som hjälper dig att behålla kontrollen över stylingen samtidigt som du använder mindre värme. Strykjärnet är tillverkat för att minska frizz, vilket vi alla kan använda lite hjälp med. En trådlös plattång som minskar krusningar och brott och fortfarande * faktiskt * rätar ut håret? Innovation som bäst …

Dessutom älskar vi hur lätt det är att krulla med denna plattång på grund av dess böjda form. Den här videon fick alla våra redaktörers käftar att släppa.

C-Lash Lash Naturals ersättning

Detta är en innovation som inte borde ha tagit fram till 2021 att utvecklas, men bättre sent än aldrig. Det Londonsbaserade varumärket Eylure släppte C-Lash, som är speciellt gjord för de som har tappat ögonfranshår till cancerbehandlingar eller andra medicinska tillstånd. Dessa ögonfransar är gjorda med ett tjockare men mjukare och mer flexibelt band som hjälper till att fästa ögat bättre och lättare än andra fransar. Historien om hur de kom till är vacker; C-Lash grundare, Codilla Gapare, diagnostiserades med bröstcancer, och efter att ha tappat ögonfransarna insåg hon att vanliga falska fransar inte skär det för att få ett ögonfransbyte. Ange C-Lash. De samarbetade med Eylure för att få dessa falska fransar till marknaden, och resten är historia.

Megababe Le Tush Butt Mask

En rumpmask? Stanna hos mig här … Vi har masker för allt annat: vårt ansikte, händer, fötter, ögon, läppar, hår … varför inte din tushy? Megababe är skönhetsmärket i våra kroppar – tack, Katie Sturino – så varför skulle de inte vara de som räddade våra rumpor? Le Tush Butt Mask är en tre minuters klargörande mask som är formulerad med glykolsyra, äppelsyra och azelainsyra tillsammans med miljövänliga exfolierande pärlor för djuprengöring. Det finns också trollhassel för att klargöra och squalane och kelp för att återfukta. Det lämnar dig friska, glödande och redo för baddräktsväder (oavsett vilken tid på året det är)

Fat Water Pore Refining Toner Serum

En toner och serum, denna produkt motsäger reglerna som en toner måste torka och att en bra hudvårdsrutin innehåller ett dussin steg. Detta tjocka serum skiljer sig från alla andra hudvårdsprodukter som vi någonsin har provat. Det är verkligen hybrid av en toner och serum, eftersom dess struktur är tjock som ett serum men sprids och känns som en toner på din hud. (Hur många gånger kan jag säga “toner” och “serum” på bara några få meningar?) Våra redaktörer testade den här produkten, tillsammans med hela Fenty Skin-linjen – här var vår recension.