Chunky halskedjor fortsätter att vara trendigt våren 2021 och vi gillar hur snabbt man kan förändra en look med detta statementsmycke. Det maffiga kedjehalsbandet passar att dressa upp din loungestil, att addera edge till en mer elegant stil eller bara lyfta din vardagslook. Det bästa av allt – det kostar inte skjortan!

Addera en stor chunky kedja – kanske till och med flera stycken på samma gång! – runt halsen och vips så har du en trendig look 2021! Det bästa med dessa stora kedjehalsband är att de snabbt sätter en ny prägel på din outfit. Halsbandskedjorna kommer i olika material och olika längd, en del är som choker halsband, medan andra är lite längre. Här listar vi 10 snygga chunky kedjor som kommer att vara rätt våren 2021.

Chunky kedja med hjärtberlock från Edblad

Halsband från Edblad med stor kedja.

Kedja i stål som är pläterat i 14 karats guld från Edblad. De runda länkarna som går i varandra kallas ankarlänk. Ett hjärta pryder halsbandet och det stängs med en T-bar. Barley necklace chunky chain gold.  

Kedjehalsband i silverfärg från Snö of Sweden

Silverfärgat kedjehalsband från Snö of Sweden.

Klassiskt halsband i så kallad pansarlänk i tjockare modell i silverpläterat järn. Mario XL heter halsbandet från Snö of Sweden.

Kort halsband med stora länkar

Kort guldfärgat halsband från Joelle.

Kort statementkedja med stora tjocka länkar i plast och som är guldfärgad, vilket betyder att det är lätt om halsen. Stängs med en karbinhake. Chunky Chain från Joelle.

Stor kedja i silverfärg med hänglås

Halsband med stora men tunnare länkar i silverfärg och med ett trendigt hänglås från Boohoo. Kommer med förlängningskedja.

Chunky halskedja i silver- och guldfärg

Halskedja i både silver – och guldfärg från Glitter.

Om du gillar att blanda metaller är denna chunky halskedja perfekt för dig! Varannan länk är guldfärgad och varannan är silverfärgad. Stängs med en sk T-bar.

Lyxig chunky kedja från Paco Rabanne

Guldig halskedja från Paco Rabanne.

Spanska modehuset Paco Rabanne gör här en lyxig halskedja med chunky länkar i polerad och guldfärgad metall och med märkets logga graverad i T-baren. XL Link, Paco Rabanne.

Chunky kedja från Blue Billie X Gina Tricot

Kedjehalsband från Blue Billie X Gina Tricot

Chunky kedja med fyrkantiga länkar från Blue Billie X Gina Tricot. Gjord i silverpläterad mässing. Chain necklace.

Kedjehalsband med bling

Stora länkar! Halsband från Pearls for Girls.

Kedjehalsband med stora länkar – varje länk är 5 cm! – och som är klädda i gnistrande glaskristaller. Silverpläterade detaljer. Oh Yes necklace från Pearls for Girls.

Chunky halsband med ovala länkar

Stort kedjehalsband från Monki.

Chunky kedjehalsband med större och snygga ovala länkar. Gjort i plast, så lätta att bära. Chunky gold necklade från Monki.

Tjock kedja i pansarstil

Kedja från Weekday.

Tjockare kedja i guldfärgad metall med pansarlänk – snyggt och stilrent men gör ändå ett statement! Heather necklace från Weekday.