I Sverige finns det många olika online klädbutiker. Idag ska vi kolla lite närmare på dessa och försöka komma fram till vilken av dem som är bäst. Om du gillar att handla kläder online är det här helt rätt artikel för dig.

Bubbleroom

Bubbleroom satsar på snygga kläder till tjejer. Här hittar du allt som du kan tänkas behöva från badkläder till balklänningar. Bubbleroom är en återförsäljare som erbjuder många olika märken och de har därför ett stort utbud, något som definitivt är en fördel. Om du är en ung tjej kommer du inte ha problem med att hitta snygga kläder här.

En nackdel är dock att de bara fokuserar på kläder till tjejer. Om du är en kille kommer du ha svårt att hitta något här. Samma sak gäller för dig som letar kläder till dina barn. Bubbleroom har en väldigt specifik marknad som de riktar in sig på och tillhör du inte den marknaden är det här nog inte rätt butik för dig.

Cellbes

Cellbes är en klädbutik som erbjuder kläder åt en stor målgrupp. Här kan du hitta snygga kläder oavsett om du är kille, tjej, ung eller gammal. Allra lättast att hitta kläder kommer du dock ha om du är något äldre eftersom det är målgruppen som Cellbes riktar in sig lite extra mot.

Nackdelen med Cellbes är att de inte erbjuder några kläder för mindre barn. Om du letar efter kläder åt hela familjen får du alltså fortsätta leta ett tag till.

Lindex

Lindex är en av Sveriges klädbutiker med störst utbud även om det inte är perfekt. Här kan tjejer i alla åldrar hitta snygga kläder för alla tillfällen. Här går det också att hitta snygga kläder åt barn, oavsett kön.

Nackdelen med Lindex är dock att de inte erbjuder kläder åt vuxna män. Du kan hitta barnkläder åt pojkar men inte när barnet blir äldre än ungefär 14 år. Då får du i stället lov att gå till en annan butik som erbjuder dessa kläder. Trots detta tycker vi att Lindex är en riktigt bra online klädbutik.

Boozt

Klädbutiken på vår lista som har allra störst utbud är utan tvekan Boozt. Här kan både barn och vuxna, tjejer och killar, hitta snygga kläder till olika tillfällen. Boozt erbjuder till exempel kavajer till killar och kjolar åt tjejer.

Detta betyder dock inte att Boozt är helt perfekt. Nackdelen med denna klädbutik är att de nästan bara erbjuder olika märkeskläder. Detta gör att det snabbt blir dyrt om du behöver köpa en större mängd kläder till dig och din familj. Det går dock att hitta en del billiga plagg även här om du är beredd att leta lite.

Vilken svensk online klädbutik är då bäst? Svaret är faktiskt att det inte går att avgöra. Alla butikerna har sina egna för och nackdelar. Om du behöver ett stort utbud, då passar Boozt. Letar du kläder åt män är Stayhard bra medan om du letar efter kläder åt kvinnor och barn passar Lindex utmärkt. Vilken klädbutik som är bäst beror helt och hållet på dina behov.